Ankara-Nazilli maçında skandal oran! Resmen anlaşmışlar! Ankara-Nazilli maçında skandal oran! Resmen anlaşmışlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı bin işçi alımı sonrası Z HABER’e konuşan Hamdi Uçar “hiç kimse işçi alımı üzerinden siyaset yapmasın. Kurumun ihtiyacı neyse ona göre alım yapılır” dedi.

Uçar, TTK’ya  işçi alımının 1000+1000 şeklinde olması için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ile görüşme sağlayacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız TTK’ya bin işçi alınacağını açıkladı. Kurumun ihtiyacı doğrultusunda işçi alımı konusunu zaten sürekli görüşüyorduk. İşçi alımı açıklaması sonrası Sayın Bakanımız ile bir görüşmemiz henüz olmadı. Gruplu çalışma şeklinde 1000+1000 işçi alımının üretimi rahatlatacağı görüşündeyiz. Mekanize sisteme geçince beden gücüne ihtiyaç azaldı. Çıkıp kimse 5 bin işçi lazım 3 bin işçi lazım demesin. TTK üzerinden siyaset yapmasınlar. O kadar işçi lazım olsaydı o kadar işçi alınırdı. Eskisi gibi çok işçi çok üretim anlamına gelmiyor. Konu ile ilgili Bakanımız ile görüşeceğiz. İşçi alımını inşallah 1000+1000 gruplu şekilde yapma talebimizi ileteceğiz.. ” dedi.

Editör: U. G.