TTK Özel güvenlikleri Guvenlik iş sendikası Sakarya Bölge Başkanı tarafından yapılan açıklamalara tepki gösterdi.

Güvenlikler tarafından yayınlanan kınama mesajı şu şekilde:

ZBEÜ'de Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi başladı! ZBEÜ'de Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi başladı!

Özellikle Zonguldak TTK daki Özel Güvenlik Görevlilerinin yıllardır üvey evlat muamelesine maruz  kalmaları, sanki kendilerinin yüzünden olmamış gibi sağa sola, kuruma ve kendileri hariç herkese çamur atmayı kendilerine görev addetmişler.
Düşünün ki, yıllardır bu kurumda yetkili olan sendika, Üyeleri için kazanım sağlayamadıkları gibi, buradaki Güvenlik Görevlilerini her zaman yalnız ve sahipsiz bırakmıştır asla Güvenlik Görevlilerinin yanında durmamışlar, arayıp sormamışlar bile. Tutturmuşlar Yüksek Hakem Kararları(YHK) diye bir türkü, oturup kalkıp onu söylüyorlar. Oysa bu Kurum için verilmiş bir YHK  yok. Tamamen asılsız söylemlerle kendi acziyetlerini örtbas etme gayretindeler. 
Zaten çoğunluk olarak yıllardır yalan beyanlar veren toplu iş sözleşmesini var mı yok mu bilmeyen güvenlikler olarak güvenlik iş sendikasından istifa ettik böyle bilgisiz habersiz bir sendika ile daha fazla kendimizi kandıramazdık Çoğunluk yeni sendikada olmasına rağmen nasıl olurda yetki belgesi güvenlik iş sendikasında olur onuda anlamış değiliz  süreç uzadığı takdirde yasal yollara başvuruda bulunacağız hakkımızı ararken ilk önce kendi hatalarını düzeltmelerini tavsiye ediyoruz

Editör: Bekir Ekici