Zonguldak 2. Amatör Lig Kilimli Grubu'nda ligin bitimine bir hafta kala Kilimli 202 Gençlikspor’u 3-0 yenen Göbü Gençlikspor şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükseldi. 
Çok sayıda taraftarın izlediği bu önemli karşılaşmayı Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı ve aynı zamanda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Necdet Tıskaoğlu’da izledi.  
Filyos Sahası'nda oynanan ve Göbü Gençlikspor’un 3-0 galibiyetiyle tamamlanan maçın ardından Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı ve aynı zamanda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Necdet Tıskaoğlu, şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükselen Göbü Gençlikspor’un  yönetim kurulunu, teknik heyet ve futbolcuları  tebrik etti.  
Şampiyon olan Göbü Gençlikspor’u tebrik eden Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı ve aynı zamanda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Necdet Tıskaoğlu sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “ 2022-2023 Sezonu Zonguldak 2. Amatör Ligi gurubunda mücadele eden Göbü Spor Kulübü ve Kilimli 202 Spor Kulübü arasında Filyos Stadında gerçekleşen maçına katılım sağladık.Karşılaşmayı 2-0’lık galibiyet ile tamamlayan Göbü Spor Kulübünü ve taraftarını kutlayarak başarı dileklerimizi ilettik.Göbü Spor Kulübü Başkanı Sayın Sezgin Çeliktürk’e ve Taraftalar Grubuna Misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: Melisa Sapaz