TikTok Logosu/ Yazısı Olmadan Filigransız tiktok video İndir

TikTok logosu ya da yazısı olmadan filigransız video indirmek için farklı yöntemler, kullanıcılar tarafından merak konusu oluyor. Özellikle son yılların öne çıkan sosyal medya uygulamalarından birisi olarak gösterilen TikTok, değişik yardımcı araçların da yoğun şekilde kullanılmasını sağlıyor.

Etkin şekilde kullanılan ve uzun süredir popülerliğini koruyan sosyal medya platformları arasındaki TikTok geliştirdiği uygulamalar ve kullanım biçimi ile dikkat çekiyor. Uygulamanın popüler olmasını sağlayan pek çok özelliğinin yanı sıra video düzenleme araçlarıyla da öne çıkmaya devam ediyor.

Adil Kullanım Kotası Neden Çabuk Doluyor? Adil Kullanım Kotası Neden Çabuk Doluyor?

TikTok Uygulamasına Dair

TikTok uygulaması ortaya çıktığı günden bu yana kullanıcılarına değişik ve kapsamlı düzenleme imkanları sunarak uygulamaya dahil olma imkanı tanıyor. Dublaj, müzik ve dans gibi farklı içeriklere odaklı kısa videolar hazırlamayı mümkün kılan TikTok uygulaması uzun dönem güncelliğini koruyacak gibi görünüyor. Peki, TikTok logosu ya da yazısı olmadan filigransız video nasıl indirilir? Bu işleme dair farklı özellik ve açıklamalarla yazımıza devam ediyoruz.

TikTok Video İndirme İşlemi

TikTok uygulamasının platformu tercih eden kullanıcılara farklı düzenlemeler yapma imkanı sunduğundan söz etmiştik. Bu noktada TikTok üzerinden video indirmek mümkün olduğu gibi logosuz ya da yazısız şekilde video indirmek de olanaklıdır.

Aslında 2 içerik birbirinden farklıdır ve ayrıntılarına dair bilgi sahibi olmak gerekir. Öncelikle TikTok üzerinden doğrudan video indirme işleminin ayrıntılarına göz atalım. Ardından TikTok yazısı olmadan filigransız video indirme şartlarını değerlendirelim.

TikTok videosunu indirmek için çok sayıda farklı yöntemden söz etmek mümkün. Bu uygulamalar içerisinde işlevselliği ve pratikliği ile dikkat çeken başlıca yöntem uygulamanın doğrudan kendisinin sunduğu indirme özelliğidir.

Bu uygulamayı kullanabilmek için dikkat edilmesi gereken nokta; ilgili videoyu paylaşmakta olan hesabını herkese açık şekilde sunulmuş olmasıdır. Aksi takdirde uygulama üzerinden video indirme yöntemini kullanmak mümkün değildir. TikTok üzerinden video indirebilmek için sizinle aşağıda paylaştığımız adımları takip edebilirsiniz:

  • Öncelikle telefonunuza indirmiş olduğunuz TikTok programına ve hesabınıza giriş yapın.
  • İstediğiniz videoya giriş yapın.
  • Sağ kısımda bulunan ‘Paylaş’ simgesine dokunun.
  • Karşınıza çıkan seçeneklerden ‘Videoyu kaydet’ kısmına tıklayın.
  • Bu işlemlerin ardından uygulama doğrudan videonuzu telefonunuza indirecektir. Cihazınızda bulunan dosyalar ya da galeri uygulaması vasıtasıyla mevcut video kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uygulayarak TikTok videosunu rahatlıkla indirmeniz mümkündür. Ancak indirdiğiniz videoda filigran adı verilen bir diğer deyişle TikTok logosunun çıktığını göreceksiniz. TikTok yazısı olarak da ifade edilen bu unsur bazen videoların kullanım olanağını kısıtlar.

Dolayısıyla yazısı olmadan filigransız video indirmek için farklı yöntemler araştırılır. Videoyu isteğinize bağlı olarak filigransız indirmeniz olanaklıdır. Şimdi logosuz şekilde TikTok üzerinden videoları nasıl indirilebileceğine bakalım.

TikTok Üzerinden Filigransız Video İndirme

Android ya da iOS gibi farklı işletim sistemlerine sahip cihazlarınız için video indirme ve kaydetme işlemini filigransız şekilde gerçekleştirmeniz mümkün. Sizde filigransız video indirmek için aşağıdak adımları izleyebilirsiniz.

  • Yazısı olmadan filigransız video indirme işlemi için öncelikle TikTok uygulamasına girmek ve indirmek istediğiniz içeriği açmanız gerekir.
  • Daha sonra paylaş bölümünden ‘Bağlantıyı kopyala’ kısmına giriş yaparak istediğiniz videonun linkini almalısınız.
  • Talep ettiğiniz videoyu yazısız şekilde indirebilmek için cihazınızın internet tarayıcısı üzerinden güvenilir bir filigransız video indirme sitesine giriş yapmalısınız. Bu alanda hizmet veren çok sayıda site olduğu söylenebilir.
  • TikTok üzerinden kopyalamış olduğunuz video linkini ilgili alana yapıştırarak ‘İndir’ seçeneğine tıklayabilirsiniz. Bu işlemlerin ardından yazısı olmadan filigransız video telefonunuza kaydedilmiş olacaktır.

TikTok İçin Filigransız Video İndirme Siteleri

Söz konusu TikTok gibi yoğun şekilde kullanılan bir uygulama olduğunda farklı pek çok seçenek karşınıza çıkabilir. Dolayısıyla kısa bir araştırma ile en güvenilir filigransız video indirme sitelerine erişebilirsiniz. Genellikle uygulamaların neredeyse tamamı yukarıdaki adımları izleyerek indirme işlemini yürütmektedir.

TikTok Canlı Video İndirme Seçeneği

TikTok bünyesinde sonradan eklenen canlı video seçeneğiyle pek çok kullanıcı yayın yapmaktadır. Peki, canlı yayın üzerinden video indirme gerçekleştirilebilir mi? Çok sayıda farklı uygulamayı olanaklı kılan platform için canlı video indirme imkanı da mevcuttur. Ancak şu an için yalnızca iOS işletim sahibi cihazlarda kullanımı mümkündür. Yani Android cihazlar için henüz canlı video indirme seçeneği yoktur.

IOS cihazlar üzerinden canlı video indirmek için TikTok uygulamasını açmanız gerekiyor. Alakalı videoya yedikten sonra sağ tarafta bulunan ‘Paylaş’ kısmına tıklayabilirsiniz ve karşınıza çıkan seçeneklerden ‘Canlı Fotoğraflar’ bölümünü tercih etmelisiniz. TikTok uygulaması belirlediğiniz videoyu canlı fotoğraf şeklinde iOS cihazınıza kaydedecektir.

Yazısı olmadan filigransız video indirme işleminin yanı sıra canlı video indirme uygulaması da çok sayıda kullanıcı tarafından merak ediliyor. Yukarıdaki uygulamaları tamamladıktan sonra telefonunuzun fotoğraf içeriğinde bulunan canlı fotoğraflar bölümüne girmeniz ve iOS paylaşım menüsü kısmını açmanız gerekiyor.

Burada video olarak kaydet seçeneğini bulabilir ve tercih edebilirsiniz. Uyguladığınız adımların ardından canlı fotoğrafı sistem aracılığıyla otomatik şekilde videoya dönüştürülmesi söz konusu olacaktır.

Editör: TE Bilişim