Havaların ısınması ile birlikte Alaplılı ve diğer ilçelerden gelen vatandaşların uğrak noktası olan Alaplı Sahil Park her akşam yüzlerce kişiyi ağırlamaya devam ediyor.

Alaplı Belediyespor Eskişehir Demirspor’u 5-0 mağlup etti! Alaplı Belediyespor Eskişehir Demirspor’u 5-0 mağlup etti!

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in Alaplı’ya kazandırmış olduğu en büyük hizmetlerden biri olan Sahip Park’ta yaz akşamlarında deyim yerindeyse iğne atsan yere düşmüyor.

WhatsApp Görsel 2023-07-13 saat 21.22.401

Dün akşam eşi Aysel Tekin ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Sahil Park’ta vatandaşlarla bir araya gelen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Alaplı Sahil Park’ın Alaplı’nın sosyal ve kültürel açıdan büyük bir eksikliğini giderdiğini ifade eden vatandaşlar Başkan Tekin’e teşekkür ettiler.

WhatsApp Görsel 2023-07-13 saat 21.22.41

Alaplı halkı ile her zaman bir araya geldiklerini ve istişare etmeye özen gösterdiklerini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘halkımızla, vatandaşlarımızla sürekli istişare halinde olmaya özen gösteriyoruz. Onların talep ve sorunlarını dinleyerek, dertleriyle dertleniyoruz. Her zaman söylediğim gibi bizler daha kolay ulaşabilir bir Belediye olmak için tüm kadromuzla her zaman sahadayız, halkımızla birlikteyiz. Olmaya da devam edeceğiz’ dedi.

Editör: U. G.