Dökmeci isyan etti! Korkutamazsınız! Dökmeci isyan etti! Korkutamazsınız!

TED Zonguldak Koleji öğretmen ve öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeni ile okul bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutlamalar yaptı.

Cumhuriyet Bayramı’nda bando eşliğinde yürüyen anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra şiir, vals, dans etkinlikleri ile coşku daha da arttı.

Coşkulu kutlamanın ardından TED Zonguldak Koleji sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda katılım sağlayan tün velilere, öğretmen ve öğrencilere teşekkür edilerek şu ifadelere yer verdildi:
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın ulusumuza kutlu olmasını dilerken nice daha 100 yılları coşkuyla kutlamayı temenni eder; özgürlük ve bağımsızlık yolunda sonsuza dek ulusumuza önderliği sürecek olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü ve Cumhuriyet'e giden yolda canlarını veren tüm şehitlerimizi en derin ve sarsılmaz bağlılıkla anıyoruz.

Kolejliler; bando eşliğinde kortej yürüyüşünün ardından okul sahasında koro, şiir, vals, dans, söyleyiş ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi içerikleriyle coşkulu bir program gerçekleştirdi. Katılım sağlayan, alkışlarıyla bizlere eşlik eden velilerimiz; emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Türk Gençliği!”

Editör: U. G.