Yayın'dan Kömürspor açıklaması

Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Mustafa Dalcı'nın istifası sonrasında Kırmızı Lacivert yönetim teknik adam arayışlarını sürdürüyor.

Dalcı’nın istifasıyla çok sayıda teknik adam gündeme getirilse de taraftarlar, yönetimin tercihini, takımı ve şehri tanıyan isimlerden yana kullanmaları gerektiğini ifade ettiler. Bu isimlerin başında ise hem futbol kariyeriyle hem de bilgisiyle oldukça tecrübeli olan Volkan Yayın geliyor.  

Konuya ilişkin konuşan Volkan Yayın, henüz Zonguldak Kömürspor’dan bir teklif gelmediğini belirterek, geldiği takdirde ise değerlendireceğini söyledi. Yayın,  “Eğer teklif gelirse ve şartlar uygunda neden olmasın? Neticede takım bizim takımımız. Eğer böyle bir hizmet etmemiz istenirse elimizden geleni yaparız.” dedi.

VOLKAN YAYIN KİMDİR?
Amatör olarak Gölcük Gençlerbirliği, Kavaklıkspor, Sakaryaspor, Zirai Donatımspor’da oynadı. Asker olarak İzmir Denizgücü formasını giydi. 1972 yılında Altınordu’ya transfer olarak profesyonel futbolculuk kariyerine başladı. Orta sahadaki oyun stili ve yeteneğinin yanı sıra frikik ve penaltı golleriyle de ön plana çıktı. Altınordu’da 5 sezon forma giyip kaptanlık yaptı. 1977'de, 2. Lig’den A millî takıma seçilen ilk futbolcu oldu. 1977-81 arasında 9 kez A millî takım forması giyip 1 gol attı. Aynı yıl sendikacı Hasan Yaman’ın çabalarıyla Ömer Kaner ile birlikte 1. Lig ekiplerinden Zonguldakspor’a transfer oldu.

Futbolu bıraktıktan sonra 1996-97, 2000-01 ve 2005-06 yıllarında antrenör olarak Zonguldakspor'a hizmet etti.

Editör: TE Bilişim