Ligde 4 maçta mağlup olmayan Mavi Şimşekspor ile Devrek Belediyespor ligin 5. Haftasında karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Mavi Şimşekspor, Devrek Belediyespor'u 2-0 yenerek hem yenilmezliğini sürdürdü hemde liderliği ele geçirdi.  Mavi Şimşekspor aldığı bu önemli galibiyet sonrasında 10 olan puanını 13’e yükselti ve haftayı lider olarak tamamladı.  Devrek Belediyespor ise Mavi Şimşekspor’a yenilerek hem liderliği hemde sezonun  ilk yenilgisini aldı.  
Ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen Akınspor ise evinde ligin güçlü ekibi Gelikspor ile 0-0 berabere kaldı.  Akınspor bu beraberlik sonrasında 10 olan puanını 11’e yükseltti ancak  haftayı ise 2. sıradan 4. sırada tamamladı. Gelikspor’da puanını 9’dan 10’a çıkartırken, oda 4. sıradan 5. sıraya düştü. 
Kilimli Belediyespor ise  kendi saha ve seyircisi önünde Çiğdemlispor’u 2-1 yenerek 9 olan puanını 12’ye yükseltti ve 5. sıradan 2. sıraya yükselti.  Çiğdemlispor ise 1 puanla 10. sırada kaldı.  
Çaycumaspor’da evinde Beycuma Cezaevispor’u 3-1 mağlup ederken, aldığı bu önemli galibiyet sonrasında 9 olan puanını 12’ye yükseltti ve 6. sıradan 3.sıraya yükseldi. Beycuma Cezaevispor ise 3 puanla 9.sırada kaldı.  
İŞTE 5. HAFTA ALINAN  TOPLU SONUÇLAR ŞU ŞEKİLDE
Ereğli Yenimahalle10-0Kozlu İhsaniyespor
Gökçebeyspor5-2Çaycuma Gençlerbirliği
Ereğli Akınspor0-0Gelikspor
Mavi Şimşekspor2 - 0Devrek Belediyespor
Çaycumaspor3 - 1Beycuma Cezaevispor
Kilimli Belediyespor2 - 1Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor
6. HAFTA MAÇLARI
Devrek Belediyespor-Çaycumaspor
Kozlu İhsaniyespor- Mavi Şimşekspor
Gelikspor-Ereğli Yenimahalle
Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor-Gökçebeyspor
Beycuma Cezaevispor- Kilimli Belediyespor
Çaycuma Gençlerbirliği    -Ereğli Akınspor
PUAN DURUMU

TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacak 17 maç açıklandı! TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacak 17 maç açıklandı!

Editör: Melisa Sapaz