Turkcell Kadınlar Futbol Süper Lig’de mücadele eden ve Kdz. Ereğli Belediyespor, deplasmanda Ataşehir Belediyespor ile oynanması gereken 11. Hafta maçı  yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen bu önemli müsabaka ise 02 Mart Çarşamba günü (yarın) saat 12:00’da oynanacak. 
Deplasmanda oynanacak olan Ataşehir Belediyespor maçı öncesinde Kdz. Ereğli Belediyesporlu futbolcular  Teknik Direktör Faruk Varlık nezaretinde dün yaptığı son taktik çalışmasının ardından bu sabah Ereğli’den ayrılarak maçın oynanacağı yer olan İstanbul’a 3 puan ve puanlar için hareket etti.

Öte yandan MHK, Ataşehir Belediyespor- Kdz. Ereğli Belediyespor müsabakasını yönetecek hakemleri açıkladı.   
02 Mart Çarşamba (Yarın) saat 12:00’da İBB Esatpaşa Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Kadın Bölgesel Hakemi Elif Köroğlu yönetecek. Köroğlu’nun yardımcılıklarını ise Semra Bulut ve Zeynep Aybek yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Gamze Altınova olarak belirlendi.  
10 maçta 6 galibiyet, 4 mağlubiyet sonucu 18 puan toplayan Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı 7. sırada yer alıyor.  Rakip filelere 25 gol atan temsilcimiz, kalesinde 21 gol gördü. Ev sahibi Ataşehir Belediyespor ise oynadığı 10 maç sonunda 6 galibiyet, 4 mağlubiyetle ile 18 puanla 6. sırada ye alıyor. İstanbul temsilcisi rakip filelere 22 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü. 
Play-off mücadelesi veren her iki takımında 18’er puanı olması nedeniyle karşılaşmanın oldukça zevkli ve keyifli geçeceği beklenirken, kazanan takımın ise play-off adına büyük avantaj yakalayacak.

Editör: TE Bilişim