Zonguldak Kömürspor’un borçları ve yeni sezon planlaması için Zonguldak’ın önde gelenleri Vali Mustafa Tutulmaz önderliğinde yarın bir araya gelmesi bekleniyor. 
 23 Haziran Çarşamba günü Ticaret ve Sanayi Odası TSO’da saat 17:00’da yapılacak olan kongre öncesinde Zonguldak Kömürspor’un yeni Başkanı olması beklenen Alaattin Kurnaz, yeni yönetim, Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, TSO Başkanı Metin Demir, İl Başkanları ve rödevans işletmecileri, yarın  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz önderliğinde bir araya gelmesi bekleniyor. 
Yarın yapılması beklenen bu önemli toplantıda, Vali Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak’ın önde gelenleri, Zonguldak Kömürspor’un borçları olmak üzere, yeni sezon planlaması hakkında görüşmeleri bekleniyor. 
Özellikle bu önemli toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere Zonguldak’ın önde gelenleri birlik beraberlik içerisinde olarak Zonguldak Kömürspor’un borçları ve yeni sezonda bir üst lige çıkması için maddi-manevi konusunda destekten kaçılmayacağı öğrenilirken, herkesin elini taşın altına koymasını istenileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim