Eksik kadro ile Diyarbakır deplasmanına giden Zonguldak Kömürspor, yarın saat 13.00'da  oynayacağı önemli Amed Sportif maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin 25. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor, yarın Diyarbakır temsilcisi olan ve ligin güçlü ekiplerinden Amed Sportif ile karşı karşıya  gelecek.

Ligin ilk yarısında Devrek ilçe Stadı’nda Amed Sportif'e 1-0 yenilen Zonguldak Kömüspor, bu önemli maçta hem rövanşı almak istiyor hem de 3 puanı alarak alt sıralardan kurtulmak istiyor.

3 SAKAT 2'DE KORONA VAR

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un ilk 11'in vazgeçilmez oyuncuları olan Hakan Çevik, Furkan Deniz ve Serbay Yağız sakat olurken, Korona Virüse yakalanan Hüseyin Yılmaz ve Berkan Akdeniz Amed Sportif maçında forma giyemeyecek.

38 PUANLA 8. SIRADA

Ev sahibi Amed Sportif  ligde oynadığı 23 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi ile 38 puanla 8. sırada yer alıyor. Amed Sportif kalesinde 30 gol görürken, rakip filelere ise 35 gol kaydetti.

22 PUANLA 12. SIRADA

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise  ligde oynadığı 22 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi ile 22 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 33 gol görürken, rakip filelere ise 23 gol kaydetti.

Editör: TE Bilişim