Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un rakiplerinden biri olan Bursa temsilcisi İnegölspor'a Ortakçı Cam A.Ş firması forma kol sponsoru oldu.

Lig'de oynadığı 9 maçta 7 puan toplayarak ligde kalma mücadelesi veren İnegölspor'a İnegöl ilçe iş adamları, siyasetciler, belediye başkanı, fabrikatörler, sivil toplum kuruluşları, olmak üzere esnaflar sahip çıkarak hem maddi hem de sponsor desteği olarak takımı ligde tutmaya çalışıyorlar.

ANLAŞMA SAĞLANDI
İnegölspor’un 2020-2021 sezonu forma kol sponsorluğu için Ortakçı Cam A.Ş firması ile yeniden anlaşma sağladı. Ortakçı Cam A.Ş firma sahiplerinden Bertan Ortakçı “Biz İnegölspor’u şehrimizin bir simgesi olarak görüyoruz. Yönetimde kim olursa olsun her zaman İnegölspor’un yanında ve destekçisi olduk. Severek elimizden geldiğince desteğimizi sağlamaya çalışıyoruz. Yöneticiler büyük bir gayret içerisinde. Bunun karşılığını da en kısa zamanda alacaklardır. Ben ligde İnegölspor’umuza başarılar diliyorum. İhtiyaç olan her türlü durumda da bizler bu kulübün arkasındayız.”ifadelerine yer verdi. İnegölspor kulüp başkanı ve yöneticiler ise Ortakçı Cam A.Ş firma sahiplerinden Bertan Ortakçı sponsorluk ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim