Sevgi, Barış, Dostluk Plajları yeni sezona hazırlanıyor Sevgi, Barış, Dostluk Plajları yeni sezona hazırlanıyor
AK Parti Zonguldak Gülüç Belediye Başkan adayı Kerim Sönmez, belde başkanı İsmail Yılmaz, belediye meclis üyesi adayları ve partililer seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan destek isteyen Sönmez, açıklamalarda bulundu.
Sönmez, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Gülüç Belediyesi'nde 33 yıllık çalışma hayatım oldu, bunun 25 yılını da Yazı İşleri Müdürü olarak sürdürdüm. Belediyeyi ve belde halkını çok iyi tanıyorum ve biliyorum. Halkımızın belediyeden taleplerini, neler yapılması gerektiğini hangi vizyon projelerini beklediklerinin farkındayım. Gülüç'ü kalkındırmak ve vizyon belediyeler arasına adını taşımak için ekibimizle birlikte yola çıktık. Birlik ve beraberlik içerisinde Gülüç'ü çok daha güzel noktalara getireceğimize yürekten inanıyoruz. Seçim çalışmalarımız da son derece güzel gidiyor, sıkılmadık el girilmedik ev, işyeri bırakmayacağız. Halkımızın bizlere teveccühü de gayet güzel." dedi.
 Belde Başkanı İsmail Yılmaz da açıklamasında; "AK Parti olarak kendi hizmetlerimize kendi adayımız ile devam edeceğiz. Gülüç'ü çok güzel günler bekliyor. Kardeşliğin daim olacağı çözüm üreten, proje geliştiren toplumun her kesimini kucaklayacak bir anlayış ile geliyoruz. Hep birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum. Gülüç'de AK Parti rüzgarı esiyor, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Editör: Şeyma Kaya