Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü! Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü!

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, birinci transfer döneminin son günde transfer bombalarını patlattı ve kadrosunu tam anlamı ile güçlendirdi. 

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, 2. Lig ekiplerinden Vanspor’dan 35 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Nuri Terliksiz, 2. Lig ekiplerinden Sarıyerspor’dan 33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Savaş  Yılmaz, 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor’dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Serhat Taşdemir'in ardından bu akşam saatlerinde ise iki önemli transfer daha gerçekleştirdi

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bu kapsamda  2. Lig ekiplerinden İnegölspor'un 31 yaşındaki tecrübeli kalecisi Gökhan Siverek ve 2. Lig ekiplerinden Sarıyerspor'un 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Serhat Ahmetoğlu ile anlaşarak kadrosuna kattı.

GÖKHAN SİVEREK KİMDİR? 
1991 Dıyarbakır'da doğumlu olan tecrübeli kaleci Gökhan Siverek kariyerinde Eskişehirspor, Ankara Demirspor, Tavşanlı Linyitspor, Çorum Belediyespor, Sarıyerspor, Düzcespor, Ergene Velimeşespor, Dıyarbakırspor ve İnegölspor'da forma giydi. 
GÖKHAN SİVEREK'İN OYNADIĞI LİGLER 
Tecrübeli kaleci Gökhan Siverek, 2. Lig Kırmızı Grup'ta 74 maç, 2. Lig Beyaz Grup'ta 21 maç, 3. Lig 2.Grup'ta 33  maç, 3. Lig 3.Grup'ta 29 maç, Türki Kupası 7 maç, 3. Lig Play-Off’ta 4 maç ve 1. Lig'de 1 maç olmak üzere toplam 190 maçta 17 bin 5 dakika süre aldı. 
SERHAT AHMETOĞLU KİMDİR? 
2002 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu sağ kanat oyuncusu Serhat Ahmetoğlu kariyerinde Eyüpspor, Fenerbahçe, Karagümrükspor ve Sarıyerspor'da forma giydi. Ayrıc
Serhat Ahmetoğu, 2. Lig Kırmızı Grup'ta 1 maç, U18 Milli takımda 2 maç, U15 Milli takımda 2 maç 1 gol olmak üzere toplam 5 maçta 1 gol kaydetti.

Editör: Melisa Sapaz