TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin 33. hafta maçında Zonguldak Kömürspor, 19 Nisan Çarşamba günü (yarın) saat 15.00’te deplasmanda kendisi gibi iddiası bulunmayan Antalya temsilcisi Serik Belediyespor ile karşılaşacak.
Bu karşılaşma öncesinde dün Zonguldak’tan ayrılarak Antalya’ya giden kırmızı-lacivertli takım, bugün kaldığı otelin sahasında yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladı. Ve 19 Nisan Çarşamba günü (yarın) saat 15.00’te oynanacak olan maçın başlama saatini beklemeye başladı.  
Zonguldak Kömürspor, Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek, son 5 maçlık kötü gidişata dur demeyi hedefliyor.  
4 SAKAT İKİSİ ANTALYA’YA GÖTÜRÜLMEDİ
Zonguldak Kömürspor’da sakat olan ve tedavileri devam eden Fatih Bektaş ile Alper Aşkın, Antalya’ya götürülmedi. Ayrıca temsilcimizde  hafif sakatlıkları bulunan Hakan Çevik ve Ercüment Eray Ataklı ise Antalya götürülürken, Serik Belediyespor  karşısında forma giyip giyemeyecekleri ise maç saatinde belli olacak.   
44 PUANLA 9. SIRADA
Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı 32 karşılaşmada 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 yenilgi ile 44 puanla 9. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 32  karşılaşmada rakip filelere 36 gol atarken, kalesinde ise 42  gol gördü. 
45 PUANLA 8. SIRADA
Ev sahibi Serik Belediyespor ise ligde oynadığı 32 karşılaşmada 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 45 puanla 8. sırada yer alıyor. Antalya temsilcisi 32 karşılaşmada rakip filelere 47 gol atarken, kalesinde 35 gol gördü.