Zonguldak Kömürspor'dan "Büyük İstanbul Yürüyüşü" kararı! Zonguldak Kömürspor'dan "Büyük İstanbul Yürüyüşü" kararı!

9-15 Ekim tarihinde Uzun Mehmet Parkı’nda basketbol severlerin buluşturulacağı turnuvaya başvuruların Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezi'ne (ZBKM) tarafından alınacağı bildirildi. 
‘Zonguldak 3x3 Sokak Basketbol  Turnuvası’nda Gençler, Büyükler ve Veteranlar olmak üzere 3 ayrı kategoriden oluşacak ve ayrıca üç sayı yarışması da organize edilecek.  Turnuva sonunda ise dereceye giren takım ve oyunculara çeşitli ödüller verilecek. 
‘Zonguldak 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası’ üçüncüsü düzenleneceğini açıklayan Zonguldak Belediyesi yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından bu yıl 3.'sü organize edilen 'Zonguldak 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası' heyecanı başlıyor. Büyük çekişmelerin ve kıran kırana mücadelelerin sahne alacağı turnuvanın sonunda takımları çeşitli ödüller bekliyor.
Gençlerimizin spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkartmak için 9-15 Ekim tarihlerinde Uzun Mehmet Parkı'nda düzenlenecek olan turnuvamız Gençler,Büyükler ve Veteranlar olmak üzere 3 ayrı kategoriden oluşacak ve ayrıca üç sayı yarışması da organize edilecektir. Turnuvamıza katılım için başvurular Zonguldak Belediye Kültür Merkezi'ne (ZBKM) şahsen yapılacak olup son başvuru tarihi 4 Ekim 2023'tür."denildi

Editör: U. G.