Zonguldak Sınav Koleji İnternational Ofis (SİO) Yabancı Dil Koordinatörü Tuğçe DEMİR "Bugün burada yabancı dilin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak amacı ile bulunuyoruz.  Yabancı dil öğrenmek yaşadığımız çağda bir seçenek veya hobi olmaktan çıkıp bir süreklilik haline gelmiştir. Zonguldak Sınav Koleji olarak amacımız Yabancı Dil öğretiminde güncel sürekli gelişen yöntem ve teknikleri içeren dil öğretim programlarımız ile kendini küresel boyutta ifade edecek dünya vatandaşları yetiştirmektir. Bu çerçevede Avrupa Ortak Dil kriterleri ile uyumlu programlarımızla öğrencilerimizin dil öğrenimindeki dört temel beceri olan konuşma, yazma, dinleme ve okuma becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yürütmekteyiz. TOEFL Junior, CEFR standartlarına eşleştirme yaparak, uluslararası standartlarda öğrencilerimizin başarısını ölçerek ve öğrencilerimizin İngilizce yeterlilik düzeylerini doğru anlamamızı sağlamıştır" dedi.

Zonguldaklı öğrencinin projesi TUBİTAK birincisi! Zonguldaklı öğrencinin projesi TUBİTAK birincisi!

Tuğçe DEMİR 'in konuşmasından sonra törende öğrencilerin dil yeterliliğini uluslararası alanda gösteren sertifikaları ve başarı belgeleri kendilerine verildi.

Tören sonunda görüşlerine başvurduğumuz "Zonguldak Sınav Koleji  GENEL Müdürü Halil Vecdi ILGIN 'dan Uluslararası alanlarda, uluslararası kabul gören bir ölçekle kendilerini kanıtlayan ve uluslararası TOEFL sertifikalarını alan öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve öğrencilerimizin ailelerini kutlarım söyledi.

Editör: Bekir Ekici