AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Kılav’ı dernek binasında ziyaret ederek Kılav ve yönetimi ile yararlı bir görüşme yaptı.
Köroğlu “Ortak akılla yapılabilecek çalışmalar üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik” dediği ziyaretle ilgili açıklamada bulundu.
SEZER KÖROĞLU: “ORTAK AKILLA YAPILABİLECEK ÇALIŞMA SOHBETİ YAPTIK”
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Dursun Kılav ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulunduk.
Mahallelerimizin ihtiyaçları, yerel yönetimlerin önemi ve ortak akılla yapılabilecek çalışmalar üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik.
Misafirperverlikleri ve samimi ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğimizi ifade ediyoruz."




