Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in oğlu Seyithan Erdem, Zeynep Sude Yamakoğlu ile nişanlanarak evliliğe giden yolda ilk adımı attı.
Açık havada gerçekleştirilen nişan törenine çok sayıda aile üyesi ve davetli katıldı. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler, bu özel günde Erdem ve Yamakoğlu ailelerini yalnız bırakmadı.
Nişan töreninin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Tahsin Erdem, duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Bu özel günde, iki güzel yüreğin attığı bu anlamlı adımın sevincini sizlerle paylaşmak bizim için büyük bir onur.
Nişan merasimimizde yanımızda olan, kalbiyle ve dualarıyla desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Evlatlarımıza; sağlıkla, sevgiyle ve huzurla dolu bir ömür diliyoruz.”