Fatih Halk Eğitimi Merkezinin ek binası Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezinde özel eğitim ihtiyacı olan bireylerimize yönelik açılan kurslar yıl boyunca devam etti.

ZBEÜ'de en iyilere ödül! ZBEÜ'de en iyilere ödül!

Engelliler Haftası kapanışında Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, yıl boyunca kurslara devam eden vatandaşları, özel yürekleri tebrik etti. 

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan; "Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerimizin eğitime devamını sağlamak, yeteneklerini üst seviyeye çıkarmak ve topluma uyumlarını sağlamak, temel öz bakım becerilerini, bağımsız yaşam ve mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla Bakanlığımızca hazırlanan ve uygulanan  700’ün üzerinde kurs programı uygulanmaktadır.

Bu programlar kapsamında 6 kurs programını  Özel Yürekler Halk Eğitimi  Merkezimizde açarak özel eğitim ihtiyacı olan bireylerimizin hizmetine sunduk. Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezlerimiz 81 il merkezimizde açıldı, 922 ilçemizde de açılmaya devam ediyor. Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerimize yönelik olarak verilecek kurs hizmetlerinin üst düzeyde verilebilmesine imkan sağlayan bu adımın atılmasında liderlik eden Milli Eğitim Bakanımız Prof.Dr. Sayın Mahmut ÖZER’e şükranlarımızı sunuyoruz.

 Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezimizi ziyaretimizde, burada özel bireylerimize yönelik açtığımız;   kurslara  devam eden özel yüreklerin yaşam enerjilerine heyecanlarına şahit olduk, mutluluk ve heyecanlarını paylaştık. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Gönüllerine yüreklerine sağlık.  Sevgi Engel Tanımaz."

Editör: Melisa Sapaz