Murat Sesli 2029 yılında Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı! Murat Sesli 2029 yılında Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı!
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli ve belediye meclis üyesi adayları 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi’ni ziyaret etti.
Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi Başhekimi ve Başhemşiresine çiçek takdiminde bulunan İYİ Parti heyeti, Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi ile görüştü. 
Ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür eden Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli’yi halkın çok sevdiğini söyledi. Elçi; “ Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten halk sizi çok seviyor. Göreve geldiğinizde güzel şeyler yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. Siyaset zor bir iş, inşallah yolunuzda muvaffak olursunuz. Toplumun içerisindeyiz bizde zaman zaman duyuyoruz, insanlar belediye başkanlığınız dönemini hiç unutmamış. Sizinle ilgili herkes güzel şeyler söylüyor” dedi.
En büyük avantajlarının tecrübe olduğunu ifade eden Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Sesli konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “ Öncelikleri bizleri kabul edip ağırladığınız için çok teşekkür ederim. En büyük avantajımız belediye başkanlığı yapmam. O zaman yaptığımız hizmetler şimdi karşımıza çıkıyor. Ekibimizde genç, dinamik ve halk tipi. Ereğli’ye en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz. Fedakarca çalışan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak için ziyarete geldik. Özellikle pandemi döneminde Doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın değerini daha çok anladık. Bizde bu vesile ile tıp bayramında yanlarında olmak istedik. Kendilerine çok değer veriyoruz, bizim için önemliler.”
Ziyaret doktorlar ve hastane çalışanlarını gezerek, son buldu.
Editör: Şeyma Kaya