TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un eski Teknik Direktörü Şenol Demir, Atatürk Devlet Hastanesi'nde geçtiğimiz Salı günü böbrek taşı nedeniyle ameliyat olmuştu. 

Başarılı bir operasyon geçiren ve sağlık durumu ise oldukca iyiye giden Şenol  Demir'e moral acısından geçmiş olsun ziyaretleri de sürüyor. 

Bu kapsamda Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Atletizm antrenörü Ayşe Demirel ve fitness antrenörü Barış Gonca, Şenol Demir'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren teknik direktör Şenol Demir, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Atletizm antrenörü Ayşe Demirel ve fitness antrenörü Barış Gonca'a teşekkür etti.. 

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise ziyaret hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:"Spora ve sporcuya Vefa ziyaretleri kapsamında rahatsızlanarak hastanede tedavi gören ilimizin değerli antrenörlerinden, Zonguldaksporumuza sporcu ve antrenör olarak hizmet eden Şenol Demir hocamızı İl Emniyet Müdürümüz sayın Fahri Aktaş ile ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sağlıklı ve güzel günler sizinle olsun değerli hocam."

Ekinlispor Gençlerbirliği’ni devirdi! Ekinlispor Gençlerbirliği’ni devirdi!

Editör: Melisa Sapaz