Devrim Dural'dan mesaj! "İktidar yürüyüşümüz başlamıştır" Devrim Dural'dan mesaj! "İktidar yürüyüşümüz başlamıştır"
Seçime günler kala CHP içinde Osman Yayla tartışması yeniden gündemde. “Bu seçim genel seçim değil. Şehre hizmet lazım” diyerek Cumhur İttifak’ı adayı Selim Alan’ı destekleme kararı alan eski CHP İl Başkanı Osman Yayla ve eşi Yüksel Yayla’nın seçim sonrası ihraç istemiyle disipline verilecekleri öğrenildi.
Benzer şekilde başka isimlerin de gündemde olduğu belirtilirken, CHP’de ihraç edileceklerin listesini hazırlayan ve Tahsin Erdem’e yakın olduğu belirtilen ismin kim olduğu merak konusu oldu.
HABER NEYDİ OSMAN YAYLA NE DEMİŞTİ?
Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifak’ı Başkan Adayı Ömer Selim Alan seçim gezisi sırasında CHP’nin eski İl Başkanı,  Zonguldak Belediyesi meclis üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Osman Yayla ile bir araya geldi.
Ziyaret sırasında ilginç diyaloglar yaşandı. Zonguldak’ta yapılan değişime dikkat çekerek Alan’a teşekkür eden Yayla, bu hizmetlerin ancak Selim Alan ile devam edeceğine inandığını söyledi. Osman Yayla, merkezi hükümetin desteği olmadan büyük ölçekli hizmetler ve yatırım yapmanın mümkün olmadığını belirterek, bu destekler olmadan ancak çalışanların maaşlarını verebilen bir belediye  olabileceğini belirtmesi dikkatlerden kaçmadı.
Başkan Alan da duydukları sözler karşısında hem şaşırdı hem de memnuniyetini dile getirerek; “Mesele Selim Alan değil. Hep birlikte kazanalım. Mesele Zonguldak ve hizmet. Böyle baktığınız için teşekkür ederim” dedi.
Editör: Şeyma Kaya