7 aday adayının katıldığı CHP Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı ön seçiminde 40 oy alan Atınç Kayınova seçimin kazananı Tahsin Erdem’e destek açıklamasında bulundu.

Kayınova açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Birkaç dakikada milyonluk vurgun! Birkaç dakikada milyonluk vurgun!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı belirleme sürecinde sandıktaki teveccühlerini şahsım üstünde kullanan dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunarım.

Bana gönülden inanan ve saygı duyan partililerimizin de seçim günü oluşan kazanmaya en yakın adayı destekleme ve bir şahsa değil de partisine değer verme bilinci içinde, siyasi ahlaklılık odaklı verdikleri kararları ile sayın Tahsin Erdem'e oy atmış olmalarından da sonsuz mutluluk duyuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisinin önümüzdeki yerel seçimde Zonguldak Belediye Başkanlığını kazanmasının karşısında kimsenin durmaya niyet etmesinin bile mümkün olmadığı net bir kenetlenme konjonktürü bu önseçim sürecinde oluşmuştur. Partisini ve Zonguldak'ı sevenlerin bunu ispat etme zamanı tam da bu zamandır. Sayın Tahsin Erdem'e başarılar diler, seçimi kazanmak için üstüme düşen ne görev varsa yapacağımı da kamuoyu ile paylaşırım.

Editör: U. G.