Yalova Sporun maçı istatistik hocası ile takip ettiği maçta, MFA Zonguldak Spor’da Cem Yalçın Hoca’da bazı oyuncularını dinlendirirken, farklı taktiklerle oynadı.
15 Ocak’ta Zonguldak’ta karşılaşacağı rakibi Yalova ise sahasında Gölcük ekibi Cadence ile mücadele etti. Yalova77 de  3-0 lık skorlarla rahat kazanarak final haftası öncesi birbirlerine gözdağı verdiler. 
Haftaya 15 Ocak Pazar saat15:00 te Site Kapalı Spor Salonunda, MFA Zonguldak Spor- Yalova Semt77 maçı oynanacak. Yalova 1. Ligden 4 transfer yaptı. Temsilcimiz de de takviye gündemde. Aynı galibiyet sayısına sahip ekiplerden bu maçı kaybedenin,  kalan maçlara bakıldığında play-off’lar için şansı kalmayacak.
Zonguldak salon sporlarında atmosferi ve sonuçları itibarı ile her yönü ile tarihe geçecek, yürek dayanmaz bir maç sporseverleri bekliyor. 1. Lig için en güçlü favori takımlar arasında olan MFA Zonguldak Spor  ve Yalova bu maçı alıp 1. Ligin kapısını aralamak istiyor. Telafisi olmayan günde takımlar adeta  maç değil, savaş yapacaklar.