Zonguldak’ın en önemli alt yapı takımlarından biri olan Sarayspor,Türk futboluna önemli oyuncular kazandırmaya devam ediyor. Sarayspor, bir çok takım olmak üzere dört büyük takımlara da oyuncu kazandırırken, şimdide alt yapısının önemli oyuncusu olan 2016 doğumlu oyuncusu Ünal Atahan Çetin’i Türkiye’nin en önemli kulüplerinden biri olan Beşiktaş’a kazandırdı.
Ünal Atahan Çetin, performansı, çalım yetenekleri, sürat ve akıl dolu goller ile izleyenleri kendine hayran bırakırken, bu önemli yeteneği sayesinde siyah-beyazlı kulübün kapısından içeri girmeyi başardı. Genç yetenek Ünal Atahan Çetin, dün itibariyle Beşiktaş forması ile çalışmalara başlarken, siyah-beyazlı forma altında ilk günde performansı ile hocalarının gözüne girmeyi bildi.
Yaşının küçük olması nedeniyle Ünal Atahan Çetin, haftanın 3 günü Zonguldak’tan İstanbul’a giderek Beşiktaş’ın antrenmanlarında yer alacakken, haftanın 2 gününü de Sarayspor’da bireysel antrenörler eşliğinde çalışmalarını sürdürecek. Ünal Atahan Çetin’in Beşiktaş’ta yer alması ise Sarayspor Kulüp Başkanı ve antrenör Turan Altıntaş, diğer antrenörleri ve Zonguldak’ı gururlandırdı.