Kdz.Ereğli, Alaplı ve Gümeli’den toplam 25 takımın katıldığı futbol turnuvasının kuraları çekilerek gruplar belli oldu. Beş grupta her grupta beş takımın yer aldığı toplamda 25 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği büyük turnuva gündüz ve gece maçları ile devam ediyor.

Grup maçlarının ardından grup birincileri ve grup ikincileri direk gruptan çıkmaya hak kazanacak. Çeyrek, yarı final ve final maçının ardından şampiyon  takım yaklaşık 75 bin liralık dana ile ödüllendirilecek.

Çatak Köyü Muhtarı Remzi Türkoğlu turnuvayla ilgili olarak şunları söyledi; “Komitemiz karar almış ve ödül olarak ilgi daha büyük olsun diye dana vermeye karar verdi. Danamız ayaktan 250 kilo et olarak da 125 kilo. Hediyemiz bölgede büyük ses getirdi. 25 takım katıldı ve çok güzel bir ortam var. Tüm takımlara başarılar dilerim.”dedi

Komite sorumlarından Mücahit Durmuş ise; “Her zaman ilklerin köyü olan Çatak Köyümüzde turnuvada nasıl ses getirebiliriz diye düğündük ve hep koç verdik farklı hediyeler verdik ama şimdiye kadar bölgede hiçbir turnuvada verilmeyen danayı versek nasıl olur dedik. Danamızı getirdik şuan şampiyon takımı bekliyor. Kurban bayramında inşallah daha büyük hediyeler vererek ve daha fazla takımlarla turnuva yapmayı planlıyoruz. Bizler bu işin ticaretinde değiliz. Yeni seçilen Remzi muhtarımızla güzel çalışmalara imza atacağız. Mayıs ayında Hıdırellez şenliklerimiz olacak. İlklerin köyü olmaya devam edeceğiz inşallah.”dedi.

Çatak Köyü’ndeki takımlar ve grupları şu şekilde;

A GRUBU: HACIHASAN, GÜMELİ, AYDINYAYLA, ÇATAK CITY, BELEN.

Z HABER yazıyor, milletvekili soruyor! Bakanlık duymuyor! Z HABER yazıyor, milletvekili soruyor! Bakanlık duymuyor!

B GRUBU: SAVAŞ HALI YIKAMAu, ÇATAK GENÇLİK, HALLI EFSANE, ELEŞLER, ÇATAK GENÇLİK.

C GRUBU: TOPALLI, TÜRKOĞLU MADENCİLİK, SARIKADI, OZAN PAINTBAL (Demirciler), ARTIKLAR.

D GRUBU: AHATLI, ÇATAK A, EREĞLİ GEMİ, YENİKÖY, FINDIKLI.

E GRUBU: KAYMAS, MURATLI A, CAMBAZLI, HALLI GENÇLiK, MESLİ A.

Editör: U. G.