Kimseyi umursamadılar! Gelin-damat korku saçtı! Kimseyi umursamadılar! Gelin-damat korku saçtı!
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 28. Hafta maçında dün İzmir temsilcisi Urla Belediyespor’u 72-61 mağlup ederek ligin bitimine iki maç kala şampiyon olarak ING Kadınlar Süper Ligi’ne yükselen temsilcimiz Zonguldakspor Basket 67, İzmir dönüşünde büyük coşku ile karşılandı.
Zonguldakspor Basket 67'yi Site Spor Salonu önünde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve  Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim, Dural,  Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turan, Zonguldak Belediye Özel Kalam Müdürü Buğra Özçelik ve çok sayıda taraftar karşıladı.
Kırmızı-lacivertli oyuncular çiçeklerle karşılanırken, taraftarlar ile birlikte şampiyonluğun mutluluğunu doyasıya yaşadılar.
DENİZ YAVUZYILMAZ: HEPİNİZİ CANDAN YÜREKTEN KUTLUYORUM
Şampiyon olarak ING Kadınlar Süper Ligi’ne yükselen Zonguldak Basket 67’yi kutlayan  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve  Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Siz maçın konsantrasyonuyla müthiş bir mücadele veriyordunuz. Gururla izledik. Siz başardınız. Helal olsun. Zonguldak’ın en kıymetli markalarının başında geliyorsunuz. Bunu siz başardınız. Hepinizi candan yürekten kutluyorum.”dedi
KAPTAN BETÜL PELİVAN:TARAFTAR VE HALK BİZİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI
Şampiyonluk yolunda taraftar ve halk kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve bu nedenle de herkese teşekkür eden Zonguldak Basket 67’nin tecrübeli takım kaptanı Betül Pehlivan: “Çok güzel bir duygu. Bütün sezon bunun için uğraştık ve emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Taraftar ve halk bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Herkese teşekkür ediyorum. Süper Lig, daha zor bir lig. Ama yine de Zonguldak Basket 67 Takımı’nın başarılı olacağına eminim. Başarılar diliyorum. Taraftar birçok kulüpte olmayan bir ilgi var. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Tekrar salon dolacak buna eminim.”dedi.
ŞENAY ŞALE SARISOY: SÜPER LİG’DE DE BAŞARILAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Zonguldak Basket 67’nin başarılı sporcusu Şenay Şale Sarısoy ise, “Öncelikle çok mutluyuz. Zonguldak halkının bize olan bu desteğinden keyif ve mutluluk duyuyoruz. Gururluyuz. Şampiyon olduk. İnşallah hep beraber haftaya kupa kaldıracağız. Mutlu ve gururluyuz. Artık Süper Lig’deyiz. Yeni bir oluşum olacak. İnşallah Süper Lig’de de başarılar artarak devam edecek. Avrupa maçları oynanacak.” dedi
Editör: U. G.