Fener sentetik sahada ilk olarak 3’ünclük ve 4’üncülük müsabakasında Çaycuma Yurt Müdürlüğü ile Uzunmehmet Yurt Müdürlüğü karşılaştı.
Çekişmeli geçen karşılaşmada Çaycuma Yurt Müdürlüğü, Uzunmehmet Yurt Müdürlüğü’nü 3-0 yenerek turnuvayı 3’üncü tamamladı.
Turnuvanın ikinci ve final maçında ise Alaplı Yurt Müdürlüğü ile Ereğli Yurt Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Emre Yılmaz, Yunus Emre Yüksel ve Melih Kaya’nın yönettiği final karşılaşmasının normal süresi 0-0 tamamlandı.
Şampiyonu penaltı atışı belirledi. Penaltı atışları sonunda Alaplı Yurt Müdürlüğü, Ereğli Yurt Müdürlüğü’nü 7-6 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyon olan Alaplı Yurt Müdürlüğü törenle kupasını Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’den aldı.