CHP’de kongre çağrılarına Olcay Can’dan tepki geldi! CHP’de kongre çağrılarına Olcay Can’dan tepki geldi!
Zonguldak Belediye başkanı ve Cumhur İttifak’ının Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’ın sahil projesi şehrin havasını baştan sona değiştirecek.
İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ve meclis üyesi adayı Gönül Demirsu ile birlikte projeyi açıklayan Alan; “Projemizin hayata geçirilmesiyle modern ve etkili bir ulaşım ağına sahip olacağız ve şehrimizin geleceğine yönelik büyük bir adım atmış olacağız” dedi.
Alan şöyle devam etti; “Kozlu Belediyemiz ile plânladığımız projemiz ile sahil hattı üzerinde parkurun büyük bir kısmında yürüyüş alanları, bisiklet yolları, oturma alanlarını kapsayan ve deniz kıyısındaki alanımızı düzenlemeyi ve geliştirmeyi amaçlıyoruz.
Raylı sistem projemiz ile toplu taşıma altyapısını geliştirmek ve ulaşımı daha etkin, çevre dostu ve sürdürülebilir bir hale getirmek, şehir trafik sorunumuzu hafifletmek, ulaşım maliyetlerini düşürmek ve yaşam kalitesini artırmak gibi çok fayda sağlayacak olmasının yanı sıra, projemizin hayata geçirilmesiyle modern ve etkili bir ulaşım ağına sahip olacağız ve şehrimizin geleceğine yönelik büyük bir adım atmış olacağız”

Editör: Şeyma Kaya