Çaycuma ve Çevre Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, kampanyaya katılanlara teşekkür etti.

 “Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ile yaptığımız kan bağışı kampanyasına katılım rekor düzeyde oldu.
Zonguldak halkının yoğun ilgi göstermesi bizleri gururlandırdı. Etkinlikte dikkat çeken en önemli noktalardan birisi hem halkımızın ve Zonguldak protokolünün bir arada kampanya ya destek vermesiydi. Demek ki ortak payda toplum menfeati olunca bir araya gelmek ülkemizde çok rahat olabiliyor. Ayrıca gençlerin bu kampanyaya yoğun ilgi göstermesi de bizleri gururlandırdı yarına olan umutlarımızı yeşertti.
Kampanya esnasında Çaycuma halkımızdan sevgili Hamza Başören 49. kez kan vermek için geldi. Günün anısına derneğimizin teşekkür plaketi kendisine Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı tarafından verildi.
Başta kampanyaya katılarak kan veren tüm gönüllülere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Destek veren Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ya, böyle bir çalışma yapan Türk Kızılay Zonguldak şubesi başkanı Aydın Ergenç e ve Tüm Kızılay ekibine, destek veren STK ‘lara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu kampanyaya arkadaşları ile gelip katılarak kan veren; tek amacı insanlığa faydalı olmak olan, gurur duyduğumuz bir Zonguldak genci olan Asya Su yetkililerinden Berat Gülay a ve Asya Su çalışanlarına da teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim