Türk Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara, Kadın Doğum Çocuk Hastanesi Temsilcisi İlkay Gebeş, Kadın Kolları Başkanı Nuray Toros ile birlikte Başhekim Dr. Mustafa Karadeniz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Olcay Çetin ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti. Ziyarette sağlık çalışanlarının talep ve isteklerini dinleyen Kara, çalışanlara kolaylıklar diledi.

TTK'ya alınacak 44 işçi yedek liste belli oldu! İşte kura sonuçları TTK'ya alınacak 44 işçi yedek liste belli oldu! İşte kura sonuçları

Daha sonra Kozlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdulkadir Çelik ile ilçedeki sağlık kuruluşları ve Merkez Soğuksu Aile Sağlık Merkezi’nde çalışan arkadaşlarına ziyarette bulunan Kara, her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

Kara, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kadın Doğum Çocuk Hastanesi Temsilcimiz İlkay Gebeş, Kadın Kolları Başkanımız Nuray Toros ile Başhekimimiz Dr. Mustafa KARADENİZ, Sağlık Bakım Hiz Md. Olcay ÇETİN ve çalışma arkadaşlarımızı ; ayrıca Kozlu İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Abdulkadir Çelik İlçemizde bulunan Sağlık Kuruluşları ve Merkez Soğuksu ASM de çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Herbirine ayrı ayrı teşekkür ederiz.”

Editör: Şeyma Kaya