Alaplı'da pikap tarlaya uçtu! 2 yaralı! Alaplı'da pikap tarlaya uçtu! 2 yaralı!
AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak'ın, beraberinde AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Altan Güngör,  Belediye Meclis Üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer ile birlikte bu akşam gittiği Baturkent Sitesi ziyareti adeta mitinge dönüştü. Yüzlerce araçla konvoy halinde siteye giren Ocak ve ekibi adeta Yerel seçimin provasını yaptı.
Meşaleler altında ve yoğun bir tezahürat eşliğinde konuşma yapan AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak, 10 yıldır hizmet almayan Karşıyaka mahallesine hak ettiği hizmeti getireceklerini söyledi. Kendisini karşılamaya gelen vatandaşların yanı sıra evlerinin balkonlarından Ocak’a tezahüratta bulunan vatandaşlara da teşekkür eden Ocak,” Alaplı halkı kararını vermiş, Karşıyaka kararını vermiş. Değerli Karşıyaka halkımız Alaplı’mızın bir beş yılda kaybetmeye tahammülü yok. Alaplı’yı yeniden gerçek belediyecilik ile AK Parti Belediyeciliği ile yeniden buluşturacağız. Önümüzde 31 martta yapılacak olan yerel seçimlerinde bu kardeşinize destek verin hizmet nasıl olurmuş görün, bizleri bağrınıza bastığınız için sizlerden Allah razı olsun, sizleri Allah’a emanet olsun, sağlıcakla kalın” dedi.
Ocak’ın  mitinge dönüşen ziyaretinde meşaleler ile site aydınlanırken, vatandaşlar ve çocuklar  AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı.
Ocak site ziyareti öncesi teravi namazı çıkışında vatandaşlarla tokalaştı, istek ve beklentilerini dinledi.
Ocak,a ayrıca Zabıta amirliğinde görevli Servet Öztürk’ün babasını da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Ocak, ayrıca Truva sitesini de ziyaret ederek vatandaşları kapıkapı dolaşarak selamladı, hasbihal etti.

Editör: Şeyma Kaya