Kesik baş cinayetinde yasak aşk iddiası! Kesik baş cinayetinde yasak aşk iddiası!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Lig'in 19. haftasında ligde kalma mücadelesi veren  temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Kırklarelispor ile  karşılaştı.  
Kırklarelispor karşısında istediği oyunu ortaya koyamayan ve 85’e kadar ise  bir pozisyon bile üretemeyen temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,  ne yazık ki 45+3’de kalecisi Siraç Tüfekçi’nin uzaklaştırmak istediği top Fırat Sarı’ya çarpması sonucu kalesinde golü gördü.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz kendi kalesine attığı golle Kırklarelispor karşısında 1-0 yenik duruma düştü. 
İlk yarı ise bu skorla ilk yarı olduğu gibi ikinci yarıya da istediği oyunu ortaya koyamayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 85’de ilk bulduğu pozisyonu gole çevirdi. Ceza sahası içinde Emirhan Kocasoy topu Fatih Bektaş’a bıraktı, Fatih Bektaş ise bekletmeden topu Serhat Ahmetoglu'na bıraktı.

Serhat Ahmetoglu’da bekletmeden topa çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.  Karslılaşma 1-1 odu.  
Bu golün hemen ardından dakikalar 87’yi gösterdiğinde Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Fatih Bektaş’la ikinci net gol pozisyonu yakaladı ancak yararlanamadı.
Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca  temsilcimiz Zonguldak Kömürspor attığı iki golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz aldığı bu 1 puan sonrasında 11 olan puanını 12’ye yükseltirken,  18. sırada kaldı.  Kırklarelispor ise 18 olan puanını 19’a yükselti ve 13. sırasındaki yerini korudu.  
Ayrıca 29 Aralık Cuma günü erteleme maçı olan Zonguldak Kömürspor ile Bucaspor maçı dışında yarın oynanacak olan Vanspor ile Bursaspor maçı sonrasında ilk yarı sona erecek.

Editör: U. G.