Zonguldak Basket U10 ve U12 kız takımları, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldakspor Basket 67 takımını idmanda ziyaret ederken,onlarla birde beraber idman yapma fırsatı buldular.

Ablaları ile hem idman hemde keyifli zaman geçiren Zonguldak Basket U10 ve U12 takımının sporcuları, ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Zonguldak Basket’ten yapılan açıklamada : “U10 ve U12 kız takımlarımız, bugünkü antrenmanları öncesinde, Zonguldakspor Basket 67 bayan basketbol takımı antrenmanını ziyeret edip, antrenman sonunda beraber sahada yer aldılar. Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı, başta kulüp başkanı Kanat Tan olmak üzere, Zonguldakspor Basket 67 bayan basketbol takımı antrenör ve sporcularına teşekkür ederiz.

Şehrimizin basketboldaki gururu bayan basketbol takımının, sporcularımız ile buluşmasında eğlenceli anlar yaşandı. U10 ve U12 kız takımı sporcularımız, hayranlıkla idmanı yakından takip ettiler. İdman sonrası ise, sporcular ile saha içerisinde sohbet etme imkanı bulup, fotoğraf çektirdiler.

Çöl tozuna karşı uzmanından korkutan uyarı: "Ölüme kadar götürebilir" Çöl tozuna karşı uzmanından korkutan uyarı: "Ölüme kadar götürebilir"

Haftasonu oynadıkları Emlak Konut karşılaşmasındaki galibiyetlerinden dolayı kendilerini tebrik edip, ligin kalan maçlarında başarılar diledik. Umarız, Süper Lig’e çıkıp, Zonguldak’a mutluluk ve heyecan yaşatmaya devam edecekler. Önümüzdeki karşılaşmalarda kendilerine başarı dileklerimizi iletiyoruz.

Ayrıca, bizlere bu imkanı sağlamakta yardımcı olan GSGM il müdürümüz sayın Hakan Yüksel’e de, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Editör: Şeyma Kaya