TFF Bölgesel Amatör (BAL) Ligi’nde 5. Grupta mücadele eden ve 44 puan ile namağlup liderliğini sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor, sezonun 17. Hafta maçında kendi evinde Çankırı Spor’u konuk ediyor.

2024/25 sezonunda tek yürek, birlik ve beraberlik içerisinde, #omuzomuza sloganıyla Ereğli halkı ile bütünleşen eflatun beyazlılar Pazar günü oynanacak Çankırı Spor maçına hazırlanıyor.

Zorlu mücadeleyi İstanbul Bölgesi Hakemi Oğuzcan Duran yönetecek.

Kdz. Ereğli Belediyespor 1926 Bulancakspor'u mağlup etti!
Kdz. Ereğli Belediyespor 1926 Bulancakspor'u mağlup etti!
İçeriği Görüntüle

Duran'ın yardımcılıklarını ise yine İstanbul Bölgesi hakemlerinden Yardımcı Hakemi Yunus Öncebe ve Kırklareli Bölgesi hakemlerinden Yardımcı Hakem Anıl Tekin yönetecek. Maçın 4. Hakemi Kırklareli Bölgesi Hakemi Ahmet Mert Sarı olarak belirlendi.

Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda 26 Ocak Pazar Günü Saat 14:00’de oynanacak zorlu randevuya tüm Ereğli davet edildi.