CHP Genel Başkanı Özgür Özel, miting için geldiği Zonguldak’ta Zonguldak Belediyesi’ni ziyaret ederek kentte uzun yıllardır parti çalışmalarına emek veren gazeteci-yazar Sevcan Bahadır ile bir araya geldi. Bahadır, ilk baskısını özgürlüğü haksızca elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na ithaf ettiği “Adalet Ağacı” kitabını bu kez Genel Başkan Özel’e sundu.

Görüşme sırasında Özel, kitabın Ekrem İmamoğlu’na ulaşıp ulaşmadığını sordu. Bahadır, kitabı kendisine gönderdiğini belirterek kitabın hazırlık süreci ve adalet teması üzerine kısa bir değerlendirme yaptı.

“Bir masalın içinden yükselen adalet duygusunun, çocukların kalbinden büyüyerek tüm ülkeye yayılacağına inanıyorum,” diyen Bahadır, Özel’in gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

Harun Akın Z HABER’in 7.kuruluş yıl dönümünü kutladı
Harun Akın Z HABER’in 7.kuruluş yıl dönümünü kutladı
İçeriği Görüntüle

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in ev sahipliğini yaptığı buluşma, kentte çocuk ve kültür odaklı çalışmaların önemine dikkat çekti.