Zonguldak siyasetinden notlar! Zonguldak siyasetinden notlar!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar Devrek’teki seçmenlerin yüzde 50’sinin oyunu alarak Devrek Belediye Başkanlığına seçildi.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar mevcut belediye başkanı CHP’li Çetin Bozkurt’u devirerek Devrek Belediyesi’nin yeni başkanı oldu. Daha önce AK Parti’den iki defa Devrek Belediye Başkanlığı iki defa da Zonguldak Milletvekilliği yapan Ulupınar’ın tekrar Devrek Belediye Başkanlığını kazanması Devrek’te sevinçle karşılandı.
Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra parti binasında toplanan Devrekliler Özcan Ulupınar’ı omuzlara alarak Cumhuriyet Meydanına kadar taşıdılar.


Devrek Belediye Başkanı seçilen Özcan Ulupınar partililerin büyük coşkusuyla seçim zaferi konuşmasını yaptı.
Ulupınar: “Sevgili Devrekliler, Sevgili Kardeşlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 20 yıl önce beni bu göreve aynı coşkuyla getirmiştiniz 20 yıl sonra aynı coşkuyu yine birlikte yaşıyoruz. Sizlere layık olacağıma söz veriyorum. Bana güvenin, bana inanın hep beraber ilçemizi yine eski günlerine döndüreceğiz. 20 yıl öncede enkaz altındaki Devrek Belediyesini teslim almıştık şimdi de aynı şekilde teslim alacağız. Hükümetimizin desteği ve sizlerin desteğiyle zorlukları aşacağız. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz verdiğimiz sözlerin hepsini tutacağız. Hepinize sevgiyle saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Editör: Kağan İslamoğlu