CHP’de kongre çağrılarına Olcay Can’dan tepki geldi! CHP’de kongre çağrılarına Olcay Can’dan tepki geldi!
Kayınova'dan Osman Yayla'ya yanıt gecikmedi! Kayınova'dan Osman Yayla'ya yanıt gecikmedi!
Z HABER’in CHP eski İl Başkanı Osman Yayla’nın Ömer Selim Alan’a destek verdiği haberinin ardından tartışmalar devam ediyor.
Zonguldak Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’a destek veren eski CHP İl Başkanı Osman Yayla’dan kendisini sert dille eleştiren Atınç Kayınova’ya cevap geldi.
Yayla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Seçim yereldir” diyerek Kayınova’yı yerden yere vurdu.
SEÇİM YERELDİR
“Sn. Atınç bey
İletinizi esefle karşılarız. Benim geçmişimi silmeye güç yetmez… hayatımda hesap veremeyeceğim hiç bir söylem ve eylem içinde olmadım. Nezaket ziyaretinde konuşulan sadece Zonguldak şehridir. Geçen dönem içinde yapılan ve halen yapılmakta olan projeler değerlendirilmiştir. Bu büyük projelerin finansmanı üzerinde durulmuştur. Bunlar benim şahsi fikrimdir. Siyasetin (S) si bile konuşulmamıştır. Seçim yereldir. Önce bunu anlayın. Kaldı ki benim kiminle ne konuşacağıma ancak kendim karar veririm. Kimse bana Ülkede neler olduğunu, ekonominin, hukukun durumunu emin olun sizden çok çok daha iyi bilirim.
DOĞRUYA DOĞRU YANLIŞA YANLIŞ
Yaşınızdan daha fazla bu sokaklarda bulundum. İnançla yaptıklarımız roman olur. Sen bunları anlayamazsın. Ancak, tüm yaşamımda aka  kara, kara yada ak demedim. Diyemem. Doğruya doğru, yanlışa  yalnış demişimdir aynı Osman Yayla’yım. Ben Allah’a ve vicdanıma hesap veririm.  Sadece Allah’a eğilirim. Sizin gibiler bana vız gelir.
BAŞKAN ADAYI OLDUNUZ MECLİS ÜYESİ OLDUNUZ
Gelelim liste önerine;
Bak arkadaş, bizim makam ve merciye ihtiyacımız yok. 50 yıl içerisinde Diyarbakır’ın dağlarından bu tarafa her şeyi gördük yaşadık. Meclis üyeliğini ancak siz arzularsınız. Orda tatmin oluyorsunuzdur. Boyunuzdan büyük laflar etmemenizi salık veririz.  Belediye başkanlığı aday adaylığı için seçime katıldınız, aldığınız oy bellidir. Bu durumu düşünün,  birde aynaya bakınız. Kendinizi daha iyi değerlendirirsiniz.
ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜ KİMSE TARTIŞAMAZ
Benim bu işleri konuşacağım şahıs en az benim seviyemde olmalıdır. Çok şey demeliyim, yazmalıyım ancak bana yakışmaz. Sana küçük bir tavsiye bu kafalarla bir yere varamazsınız. Hele benim Atatürk’çülüğümü, ilkelerimi hiç kimse tartışamaz, senin hiç haddin değil. Sakın ha….!”
ATINÇ KAYINOVA NE DEMİŞTİ?
Editör: Şeyma Kaya