Eski Zonguldak Türk Sağlık Sen Başkanı ve Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 18'incisi düzenlenen Yarı Maraton’da koşarak depremzede çocuklar için destek istedi.  
60 ülkeden 12 binin üzerinde katılımcı ile 22 kadın ve 34 erkek olmak üzere toplam 56 elit atletin katıldığı organizasyon, 21 kilometre, 10 kilometre ve 21 kilometre paten yarışı olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirildi.
Maratona Zonguldak’tan Katılan Uysal amacının depremzede çocuklar için başlattığı kampanyaya destek istedi
Uysal koşu sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İstanbul Yarı Maratonu’nda Depremzede  Çocuklarımız için koştum. Bağış kampanyama yurt içinden  ve yurt dışından destek veren güzel yürekli arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim . Yapılan bağışlar“Cerebral Palsy Türkiye Spastik Çocukları Vakfı tarafından deprem bölgesindeki engelli çocuklarımızın ve bebeklerimizin rehabilitasyonu ve özel eğitim ihtiyaçlarına destek olmak için kullanılacak . Madalyamı depremde hayatını kaybeden çocuklarımıza atfediyorum. Ruhunuz şad olsun Cennet Çocukları.”dedi

Editör: U. G.