Zonguldak’ta yaşanan kadın cinayeti ardından büyük bir acı ve travma bıraktı. Küçük bir kız çocuğu kendisine güzel bir gelecek hazırlamak için savaşan annesinden koparıldı.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 1 çocuk annesi Yeşim Sönmez (36), bir süredir kendisini rahatsız eden Başaran Çevikoğlu (39) tarafından evinin önünde pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan şüpheli, Çaycuma ilçesinde polis tarafından yakalandı.


Saltukova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen Başaran Çevikoğlu sadece bir anneyi öldürmedi geride gözü yaşlı küçük bir kız çocuğu bıraktı.
Yeşim Sönmez motosikletini park edip eve girmeye çalıştığı sırada Başaran Çevikoğlu ile karşılaştı. Çevikoğlu, kadının önünü kesince ikili arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Başaran Çevikoğlu, otomobilinden aldığı pompalı tüfekle Yeşim Sönmez'e 2 el ateş açtı. Başından ve göğsünden yaralanan kadını gören mahalle sakinleri durumu, sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, saldırganın bulunması için çalışma başlattı.

DAHA ÖNCEKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ
Daha önce; “Kimse kimsenin yaşama hakkını elinden almasın” diye paylaşım Yeşim Sönmez, yaptığı paylaşımda olduğu gibi yaşam hakkı elinden alındı.
Başaran Çevikoğlu’nun işlediği cinayet nedeniyle geride gözü yaşlı küçük bir kız çocuğu kaldı.  
Genç kadına tehdit ve şantajın ne kadar zamandır devam ettiği netleşmedi. Soruşturma devam ediyor.