Zonguldak Kömürspor’un taraftar gruplarından Dark Side taraftar Grubu liderlerinden Bora Amasralı, 1-1 berabere biten Yeni Mersin İdman Yurdu maçı sonrasında çıkan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Maç sonrası olay! Yönetime sert tepki! Yaralı var! Maç sonrası olay! Yönetime sert tepki! Yaralı var!

Bora Amasralı’nın yapmış olduğu açıklama şu şekilde;
“Bugün tribünlerimizde istenmeyen olaylar olmuştur, gönül isterdi ki olmasın ama olmuşla ölene çare yoktur. Bizim sitemimiz hocanın yanlış bir zaman da değişikliğe gitmesidir. Yeni Mersin İdman Yurdu takımı 75. dakikadan 87.dakikaya kadar üstümüze atak oynamıştır, Hoca değişikliği gol yiyene kadar yapmadı maçı soğutmadı, üstüne üstün 90. dakika 3 değişiklik yapıp Zonguldakspor’umuzu durdurmuştur, 1 puan hocaya yazar!

Zonguldak Kömürspor ve Serik Belediyespor'un cezaları açıklandı! Zonguldak Kömürspor ve Serik Belediyespor'un cezaları açıklandı!

Ayrıca bizim yönetim ile hiç bir sorunumuz yoktur, Başkan ile sorunumuz yoktur. %90 ı tanıyorum dışarda görüştüğüm her platformda gururla bahsettiğim insanlar vardır aralarında. Demir ailesine her koşulda saygım sonsuzdur, her yıl bu takıma sahip çıkmışlardır, aralarında beraber okuduğum beraber paylaşımımız olan insanlardır. Amma ve lakin abiler 7 hafta da 2 gol 3 puan alan takıma da bırakın bir söz söylemeye hakkımız olsun. Bizim de o kadar emeğimiz var.
 Biz o tribünlere bedava girmiyoruz, kulübümüz için 10’larca kombine satıp, sattığım kombineleri parasını aldığımız adamlara kombineler vermeyerek bugün o kardeşlerimizi içeri sokuyoruz, Kulüpten bilet istemiyoruz! Geçen yıl son 5 maça paramızı vererek girdik desteğimiz her zaman var, tek kuruş menfaat gözetmeksizin bu takıma sahip çıkıyoruz. Biz kimseyi üzmek istemeyiz, kimsede bizi yok saymasın.
Yaralanan ağabeyimizin geçmiş olsun diliyorum, hastane de ziyaret ettik çok şükür iyi olduğunu gördük af diledik, sağolsun kazayla olur öyle şeyler deyip gönlümüzü yumuşattı.”dedi

Editör: U. G.