ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversite tercihi yapacak öğrencilere rehberlik etmek ve doğru tercih yapmalarına katkıda bulunmak amacıyla Üniversite tarafından Esas 67 Burda AVM’de kurulan tercih danışmanlığı standında aday öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

ÖĞRENCİLERE VE AİLELERE BİLGİ VERDİ
Rektör Özölçer, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki bölüm, program, burs imkânları vb. konularda tercih danışmanlığı standını ziyaret eden aday öğrenciler ve ailelerine bilgi verdi.

Özölçer, ayrıca aday öğrencilere Batı Karadeniz’in en köklü ve en güçlü üniversitesi olan ZBEÜ’yü tercih etmeleri konusunda telkinde bulundu.

Tercih danışmanlığı standında ZBEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Ulubeyli, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Gürbüz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Feray Çiçek, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Saniye Yayalar ve akademik-idari personel de kendi alanlarında aday öğrencilere rehberlik yaptı.

5 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK
Aday öğrenciler, Esas 67 Burda AVM ve Kdz. Ereğli’deki Özdemirpark AVM’de kurulan stantları ziyaret ederek, 5 Ağustos’a kadar devam edecek olan tercih danışmanlığı hizmetinden faydalanabilir.

Minikler çiftlik hayatına hayran kaldı! Minikler çiftlik hayatına hayran kaldı!

Editör: Kağan İslamoğlu