19 Ekim muhtarlar günü dolayısıyla Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen program sonrasında mahalle muhtarları, vatandaşa seslenerek Bülent Ecevit Üniversitesi Vakfı'nın öğrencilere yönelik yıllık yemek bağış kampanyasına destek olmaya davet ettiler.

"Cumhuriyetin 100. yılında Hedef 2023 Yemek Bursu” sloganıyla başlatılan kampanya hakkında destek olunmasını bekleyen muhtarlar şu sözleri ifade etti:

"1 yıllık yemek ücreti 3360 TL’dir, fakat meblağ önemli değil karınca kararınca vatandaşımızın gönlünden ne koparsa yatırmalarını rica ediyoruz. Vatandaşımızın duyarlı olacağına inaıyorum" ifadelerini kullanarak bağış kampanyasına destek olunmasını beklediklerini açıkladılar.

Sokak ortasında cesedi bulunmuştu! Ölüm nedeni belli oldu! Sokak ortasında cesedi bulunmuştu! Ölüm nedeni belli oldu!

Kampanyanın amacı nedir?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren ZBEÜ Vakfı ihtiyaç sahibi öğrencilerin bir yıllık yemek ücretini karşılamak amacıyla bağış kampanyası başlattı. Geçen yıl 50 öğrenciye nakdi, 250 öğrenciye yemek, 140 öğrenciye de çeşitli yardımlar olmak üzere toplamda 440 öğrenciye burs imkânı sağlayan ZBEÜ Vakfı, bu yıl ise “Cumhuriyet’imizin 100. Yılında Hedef 2023 Yemek Bursu” sloganıyla daha fazla sayıda öğrenciye burs vermeyi hedefliyor. ZBEÜ’ye bu yıl kayıt yaptıran 9 bin 747 öğrenci ile toplam öğrenci sayısı 35 bin 166’ya ulaştı

Editör: Bekir Ekici