Özcan Ulupınar; "250 milyonu aşan bir borcumuz var. Cidden bir enkaz devraldık" Özcan Ulupınar; "250 milyonu aşan bir borcumuz var. Cidden bir enkaz devraldık"

Devrek ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası dereler taştı. Karşıyaka Mahallesi'nde sel suları ara sokaklara girdi. Ev ve iş yerleri sular altında kaldı. İş yerinde müşterileriyle ilgilenirken sel sularının geldiğini belirten bayan kuaförü Filiz Boz, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Müşterilerini güvenli bölgeye aldıktan sonra mahsur kaldığı iş yerinden eşi ve yakınlarının aracılığıyla kurtulduğunu anlatan Boz, şöyle dedi:
"İş yerimde çalışıyordum kuaför dükkanında. Müşterilerim vardı. Çalışma esnasında içeriye su gelmeye başladı. Çıkmalarını söyledim. Kendim kapıları kapattım. Su çok tazyikli bir şekilde gelmeye başladı. Dışarıda eşim ve komşularım vardı. Çıkmamı söylediler. Anahtar sıkıştı. Kapıların altından çok tazyikli su geliyordu. En son kapılardan biri açıldı. Sonra beni çıkardılar. Psikolojik olarak bitik durumdayım. Karşıyaka'da bayan kuaförüyüm. Elektronik eşyalarım gitti. Zararım var. Yetkililerden yardım bekliyorum. Epey bir zararım oldu. Çok büyük bir korku yaşadım. Psikolojim hala bozuk, alt üst oldu."

Editör: Melisa Sapaz