Zonguldak’ta kurulu MFA Maske ve solunum ekipmanları fabrikası ortaklarından iş insanı Murat Uzun Z HABER’i kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

Zonguldak sahilinde sürücülere ceza yağdı! Zonguldak sahilinde sürücülere ceza yağdı!

Uzun, Z HABER kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz’e gönderdiği mesajında, Z HABER’in izlediği yayın politikası ve ortak akıl çabasına dikkat çekerek; “Toplumsal sorumluluğun gereği doğru bilgiyi, dürüst, şeffaf, tarafsız, güvenilir bir yayın anlayışı ile bizlere ulaştırma çabanız, bilinçli bir toplum, gelişen, daha mutlu bireylere sahip yaşanabilir bir şehir için gayretiniz, biz ve bizim gibi binlerce okuru yakın takipçiniz yaptı. Dürüstlük, adalet asla kaybettirmez! Bu şehirde hiç bir kurum ve kişinin dalkavukluğunu yapmadığınız gibi, yapılan doğru işlere karşı da riyakar olmadınız. Bir anket yapılsa en güvenilir basın kuruluşu olarak zirvede olacağınıza eminim. Bu çok değerli bir kazanımdır. Daha güçlü bir yayın kuruluşu olma yolunda ilerleyeceğinizden şüphem yok. Emeklerinin manevi ve maddi karşılık bulduğu nice yıllar dilerim kardeşim. 5. Yılını tebrik ediyorum” dedi.
Öksüz ise bu güven ve sorumlulukların kendilerine yeni sorumluluklar yüklediğini, yol gösterici olduğu belirterek Uzun’a teşekkür etti.

Editör: Melisa Sapaz