İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli’nin seçim bürosu bu gün çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edildi. Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli seçim bürosuna gelen vatandaşlara ve partililere mangalda pişirdiği balıkları ekmek arasında ikram etti.

Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar! Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar!

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli’ye destek her geçen gün artıyor. Pazar günü olması nedeniyle sahile inen çok sayıda vatandaş İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli’nin seçim bürosuna gelerek desteklerini ifade etti. Burada yakılan mangalda balık pişiren Sesli, gelen vatandaşlara ekmek arası balık ikram etti. Bozhane’de ki balıkçı esnafına teşekkür eden Kdz. Ereğli önceki dönem başkanlarından Murat Sesli “Bu gün hava çok güzel. Hafta sonu Pazar tatilinde sahile gezmeye inen vatandaşlarımız bizleri ziyaret edip desteklerini ifade ediyorlar. İnanaılmaz bir sevgi ve ilgi var. Tabi bu sevgi ve destekler bizlere moral oluyor. Daha fazla çalışmaya sevk ediyor. İnsanlarımız balık ekmeği özlemişler. İnşallah göreve geldiğimizde balık memleketinde insanlarımızı balık ekmek yemekten mahrum etmeyeceğiz.”dedi. 


Bozhane’de ki balıkçı esnafları İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli’nin seçim bürosu önünde yakılan mangalda yaklaşık 300 kişiye balık ekmek ikramında bulundu.

Editör: U. G.