Zonguldak’ta son dönemde farklı mahallelerden gelen çöp şikayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez tepkilerin adresi Mithatpaşa Mahallesi Aziziye Caddesi oldu.

Park halindeki araca çarparak takla attı
Park halindeki araca çarparak takla attı
İçeriği Görüntüle

Selçuk Ecza Deposu yanında bulunan çöp konteynerlerinin uzun süre boşaltılmaması mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Çevrede biriken atıklar nedeniyle kötü koku oluşurken, havaların ısınmasıyla birlikte sağlık endişesi de arttı.

Vatandaşlar, özellikle yaz aylarında çöp yığınlarının hem görüntü kirliliğine yol açtığını hem de sinek ve mikrop oluşumuna zemin hazırladığını belirterek Zonguldak Belediyesi’nin düzenli ve hızlı hareket etmesini istedi.

Mithatpaşa Mahallesi sakinleri, yaz döneminde çöp toplama hizmetlerinin aksatılmaması gerektiğini vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.

Whatsapp Image 2026 07 17 At 12.58.00 (1)Whatsapp Image 2026 07 17 At 12.57.57 (2)