Edinilen bilgiye göre, Kayseri - Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı üzerinde R.Ö.'nün sürücüsü olduğu 50 ADC 978 plakalı otomobil, patates yüklü K.Ö.'nün kullandığı 38 AEH 666 dorse plakalı tıra arkadan çarparak orta refüje çıktı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilden yaralı olarak çıkartılan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobilde bulunan milli sporcu Buket Kaya'nın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, hurdaya dönen otomobil ise incelemelerin ardından çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

BUKET KAYA KİMDİR?

Buket Kaya, Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu olmuştu. 2019'da Rusya'nın başkenti Moskova'daki 5'inci Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Kaya, geçen yıl ekim ayında da Balkan Şampiyonluğunu elde etmişti.

Kastamonu'da kamyonet dereye uçtu! 3 yaralı! Kastamonu'da kamyonet dereye uçtu! 3 yaralı!

BUKET KAYA NEDEN ÖLDÜ?

Kayseri'de feci bir kaza meydana geldi. Bir otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Buket Kaya'nın, Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu milli sporcu olduğu ortaya çıktı.

Editör: Melisa Sapaz