Belediye Meclis Üyesinden 'yasak aşk' yanıtı! Belediye Meclis Üyesinden 'yasak aşk' yanıtı!

Alaplı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak adaylık ziyaretleri kapsamında Belediyeye yeni bağlanan Aşağıdoğancılar mahallesinde destek istedi. 
Milletvekili Saffet Bozkurt’unda ziyarete eşlik ettiği toplantıda Saffet Bozkurt’un yaptığı açıklamalar gündem oldu. 12 Kasım Pazar akşamı Altan Başkanın kendisini aradığını ve Aşağıdoğancılar Mahalle Muhtarı Rahmi Yapar’ın yanında olduğunu, doğalgazla ilgili sıkıntı olduğunu ve sürecin oldukça gecikeceğini söylediğini belirtti. Altan Başkana 13 Kasım Pazartesi gününe Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanından randevu almaya çalışacağını söylediğini ve mahalleye getirilen doğalgazla alakalı 13 Kasım Pazartesi günü Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz Beyi, Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör, Dönemin Belde Başkanı Gümeli Belediye Başkan Adayı Aytaç Tosun, Alaplı Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldır Ulukaya ve Özdemir Aslan’la birlikte ziyaret edip konuyu kendisine bildirdiklerini ve 16 Kasım Perşembe günü yapılacak toplantının gündemine aldırdıkları açıkladı.

Bozkurt; "Yapılan toplantıda projenin onaylandığını yine Perşembe günü öğlen 13:30 gibi bana bildirdi zaten ondan sonra akşam sosyal medyadan paylaşımını yaptık halkımızı bilgilendirdik. Hiç kimse bizim yaptığımız hizmetleri  'biz yaptık' diye sahiplenmesin. Zaten yaptıkları en iyi iş  bizim yaptığımız hizmetleri sahiplenmeleri. Bu konuda onları takdir ediyorum gerçekten ama biz bu yaptığımız hizmetleri onlara yedirmeyiz. Üstüne basarak söylüyorum yedirmeyiz. Bu proje bizim eserimiz. Bizim eserimizi kimse kendisi yapmış gibi sahip çıkmaya çalışmasın." açıklamasında bulundu.

Editör: Tuğçe Atalar